
Nola egin?
- 6 zentimetroko moldeak estali ostopilez, lan hau 24 ordu lehenago egin behar da horrela orea jalkita egongo da.
- Orea egiteko, irina azukreagaz nahasi egin behar da. Geroago arrautz eraginak bota.
Beste alde batetik esnea, gurina, limoia eta kanela lapiko baten iraki. Hori egin ondoren, lapikoan zeuden osagaiak beste oreagaz nahasi eta hozten utzi.
- Lan guzti hori egin ostean, orea moldeetara bota, baina KONTUZ! orea moldearen lehenengo hiru laurdenak estali arte.
- Geroago labean sartu 200 gradutan (labearen beheko partean). Hau egin ostean jateko prest dagoz!
Pastel gozo hauek dastatu gura badituzue zuen sukaldeak zikindu barik Bilboko betiko gozotegi baten erosi ditzakezue, Arrese, Zuricalday, Gernika edo Jardines besteak beste.
umm goxo goxoa ematen dira pastela hauek. ez dut inoiz prestatu baina ea aurkitzen badot momentu bat eta ipintzen naiz.
ResponderEliminarGainera asko gustatzen zait zure blogga segi holan =)
muxu handi bat; Nahia
P.D: parkatu akatzak(erruak) Badekot, ez dut asko euskera hitz egiten.